Warme acquisitie met een vrouwelijke aanpak

Nieuwe klanten zijn van levensbelang voor de continuïteit van uw bedrijf. Telefonische acquisitie is bij Leads & Meets per definitie warm. Een doordachte, structurele aanpak is daarvoor onmisbaar. Wat is bijvoorbeeld uw onderscheidend vermogen? En welke wensklanten staan op uw verlanglijstje? Ik vraag u het hemd van het lijf. Op die manier bereid ik me grondig voor op het gesprek met aanstaande klanten en zo vergroten we samen de kans op een afspraak. Warme acquisitie is niet de enige pijl op de boog van Leads & Meets. Om nieuwe klanten te vinden stel ik het vizier ook scherp op inbound marketing.

klanten vindenStel scherp op inbound marketing

De insteek van inbound marketing sluit veel beter aan op het koopgedrag van de moderne consument of ondernemer. Voordat potentiële klanten contact opnemen hebben ze zich al uitgebreid georiënteerd. Met inbound marketing verspreidt u specifieke content om zo op hun netvlies te komen. U deelt tips, stappenplannen of inzichten via blogs. U verstuurt regelmatig een digitale nieuwsbrief met referenties, casussen of nieuws. En met berichten op sociale media verleidt u prospects om door te klikken of zich te abonneren op uw e-mailing. Graag ondersteun ik u bij het uitstippelen van de juiste inbound marketingstrategie.

Geen ijskoude telefonische acquisitie

Wilt u ijskoude telefonische acquisitie inzetten om klanten te strikken? In dat geval is er geen match met de persoonlijke werkwijze van Leads & Meets. Het is not my cup of tea om adressenbestanden na te bellen. Als u met hagel schiet, mikt u op toevalstreffers. Zo legt u geen fundament onder uw bedrijfsvoering. Er zijn telemarketingbureaus die deze discipline veel beter in de vingers hebben. Bovendien werk ik niet op basis van provisie of no cure no pay.

Afspraak maken?

Acquisitie uitbesteden of inbound marketing laten coördineren? Vanuit haar eigen bedrijfsruimte in Eindhoven vindt Leads & Meets nieuwe klanten voor uw bedrijf. De focus is gericht op de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch. Interesse? Mail of bel (06) 50 89 72 33 om een afspraak te maken.