Regisseur voor content marketing in Eindhoven

Content marketing geeft in het digitale tijdperk een andere route aan het vinden en binden van klanten. Om klanten te binden, deel je waardevolle content. Bijvoorbeeld via je website, je blog of sociale media. Cruciaal voor het slagen van content marketing is dat je de juiste content, kanalen en tijdstippen gebruikt. Je focus is daarbij gericht op het online gedrag van je beoogde klant. Met de content die je deelt, breng je communicatie en interactie op gang. Content marketing vereist een strategische aanpak. Voor de regio Eindhoven vertolkt Leads & Meets hierbij graag de rol van regisseur.

Creëer en publiceer waardevolle content

Bij content marketing deel je dus waardevolle content, via de kanalen waarop jouw wensklanten actief zijn. Online oriënteren ze zich op de aankoop van een product of dienst. Er ontstaat een klik als je in deze zoektocht vindbaar en zichtbaar bent. Je vergroot de kans op een match als de content die je deelt, antwoorden en oplossingen geeft. Met waardevolle content bouw je stap voor stap aan vertrouwen en merkenvoorkeur. Content marketing is geen eenmalig proces. En met hagel schieten werkt ook niet. Het is de kunst om structureel met de juiste content onder de aandacht te komen. Zo vuur je op termijn voltreffers af.

Voordelen contentkalender

Ontbreekt de tijd, prioriteit en inspiratie om content te creëren? Een contentkalender is een handig hulpmiddel om je contentstrategie vorm, inhoud en richting te geven. Een contentkalender helpt je bij het plannen en organiseren van je content. Het maakt hierbij niet uit of het om tekstberichten, afbeeldingen, geluidsfragmenten of video’s gaat. Een contentkalender geeft niet alleen uitsluitsel over boodschap, tijdstip, medium en doelgroep. Ook de rolverdeling met tekstschrijver, ontwerper, fotograaf en videobedrijf staat zwart-op-wit.

Aan de slag met content marketing in regio Eindhoven?

Wil je handen voeten geven aan content marketing? Met Leads & Meets help ik bedrijven in de regio Eindhoven om een contentkalender op te stellen en te beheren. In het gehele proces stel ik een rolverdeling op en voer ik de regie. Ik maak afspraken met medewerkers en externe professionals. En uiteraard bewaak ik afgesproken deadlines. Interesse? Bel (06) 50 89 72 33 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer