Regisseur nodig voor beheer social media?

Social  media hebben een vaste plek veroverd in de digitale wereld. De jongere generatie groeit er mee op en vindt het de normaalste zaak van de wereld om via social media te communiceren. Ook voor content marketing, inbound marketing, social selling en personal branding spelen social media een cruciale rol. Gaat u Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter gebruiken om waardevolle content te delen? Kies dan voor een heldere strategie en een gestructureerde aanpak. Social media beheren vergt immers veel tijd en energie. Leads & Meets neemt u graag veel werk uit handen. En Anita Stegwee vertolkt graag de rol van regisseur bij het bepalen van uw contentstrategie.

Zorg met actie en reactie voor interactie

Actief zijn op social media is geen eenrichtingsverkeer. Kies je alleen voor zenden, dan is de kans groot dat je een doodlopende weg inslaat. Wil je conversie halen uit social media, dan is interactie het toverwoord. Reageer dus op updates van anderen, geef antwoord als je zelf een reactie krijgt en vergeet niet om complimenten uit te delen als je naam of bedrijfsnaam genoemd wordt.  Elk social-mediakanaal vraagt om een op maat gesneden aanpak. Pinterest en Instagram zijn bijvoorbeeld heel erg op beeld gericht. LinkedIn en Facebook zijn meer geschikt om waardevolle kennis, tips en ervaringen te delen. Twitter leent zich prima om snel in te spelen op de actualiteit.

Stippel contentstrategie uit en stel contentkalender op

Content creëren voor social media vraagt om tijd, prioriteit en inspiratie. Allereerst is het belangrijk om een contentstrategie op te stellen. Zo’n strategie geeft richting en houvast aan je online marketing. Zo schiet u met voltreffers in plaats van losse flodders. Wil je je contentstrategie echt handen en voeten geven? Stel dan een contentkalender samen. Een contentkalender biedt ondersteuning bij het plannen en organiseren van je content. Je bent van te voren op de hoogte van boodschap, tijdstip, kanaal en doelgroep. En ook de rolverdeling met interne en externe professionals, zoals tekstschrijvers, ontwerpers, fotografen en videobedrijven zijn duidelijke afspraken gemaakt.

Besteed beheer social media uit in regio Eindhoven

Kun je ondersteuning gebruiken bij het beheer van social media, het uitstippelen van je contentstrategie of het opstellen van een contentkalender? Met Leads & Meets help ik ondernemers in de regio Eindhoven – Den Bosch – Tilburg bij hun content marketing. Interesse om samen te werken? Bel (06) 50 89 72 33 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Succesvol met social media, maak afspraak

1 + 3 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer