Laat online van je horen

Het marketinglandschap heeft een flinke metamorfose ondergaan. De klant van tegenwoordig oriënteert zich eerst uitgebreid online. Na een selectie van enkele bedrijven neemt hij contact op over een product of dienst. Deze transformatie heeft grote gevolgen voor de benadering van klanten. Traditionele marketing- en salesstrategieën zijn passé. In de plaats daarvan komen nieuwe tools als inbound marketing, social selling en personal branding. Ondersteund door disciplines als storytelling en SEO. Klanten zijn dus op zoek naar jouw content. Zorg dat je in deze zoektocht vindbaar en zichtbaar bent.

3 succesverhalen

Wil je op het netvlies komen te staan van nieuwe klanten? Deel regelmatig content via de kanalen waarop je prospects en klanten actief zijn. Bouw autoriteit op door kennis te delen via onder andere blogs, video’s of webinars. Promoot je content via berichten op Twitter, LinkedIn en Facebook of via e-mailings. Zo vergroot je je online zichtbaarheid. En leg je stap voor stap een marketingfundament voor de toekomst. Klanten kijken uit naar je content. Ze delen blogs en berichten met hun eigen netwerk. En ze weten jouw bedrijf te vinden als ze je product of dienst nodig hebben. Kortom: met inbound marketing, social selling en personal branding vertel je een echt succesverhaal.

Meet je online marketingactiviteiten

Ken je het online gedrag van je doelgroep als je broekzak? Weet je welke social media je wensklanten regelmatig gebruiken? Online communicatiemiddelen hebben een streepje voor op traditionele, offline media. Deze meerwaarde gaat schuil in de meetbaarheid van gedrag. Door te meten, zie je welke prospects interesse tonen in jouw content. Check bijvoorbeeld de likes op Facebook en LinkedIn. Achterhaal wie vanuit een digitale nieuwsbrief doorklikt naar je website. En plan vervolgens een op maat gesneden vervolgactie.

Afspraak maken?

Leads & Meets ondersteunt je graag om inbound marketing, social selling en personal branding in zetten. Ik help je om boodschap, communicatiekanaal en tijdstip af te stemmen op de fase van het aankoopproces waarin je ideale klant zich bevindt. Laat ook je bedrijfsverhaal vertellen door Leads & Meets. De focus is gericht op bedrijven en ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert.  Bel (06) 50 89 72 33 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Leads & Meets op social media

Neem contact op met Anita

0 + 1 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer