Leads & Meetsgesprek: samen sparren

Wil je als bevlogen ondernemer een impuls geven aan je huidige marketing- en salesactiviteiten?
En heb je daarbij behoefte aan structuur, houvast of een verfrissende blik? Leads & Meets helpt ondernemers en bedrijven graag op weg om hun strategie en middelen vorm en inhoud te geven. Daarbij gaan we uit van de laatste inzichten in inbound marketing, social selling en personal branding.

Nieuwe inzichten dankzij kruisbestuiving

Het Leads & Meetsgesprek is bedoeld om samen te sparren of te brainstormen over je plannen, ideeën of ambities. Tijdens dit 1-op-1-gesprek houden we gezamenlijk je huidige marketing, communicatie en sales tegen het licht. En we zoomen in op alternatieve routes en middelen en kanalen. Deze kruisbestuiving zorgt voor de broodnodige inspiratie: inzichten en ideeën om met inbound marketing, social selling en personal branding aan de slag te gaan.

Afspraak maken voor Leads & Meetsgesprek?

Het Leads & Meetsgesprek is een interactieve sessie van plusminus 3 uur. Tijdens deze sessie krijg je inspiratie en inzicht om zelf inbound marketing en social selling toe te passen.  De focus is gericht op bedrijven en ondernemers in de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch – Weert. Bel (06) 50 89 72 33 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Ideeën nodig voor marketing en sales?

5 + 3 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer