Het verhaal van Anita

Aangenaam. Mijn naam is Anita Stegwee. Met mijn bedrijf Leads & Meets ondersteun ik bedrijven en ondernemers in hun marketing en sales. Het vakgebied waarin ik als ondernemer sinds 2003 actief ben, is veranderd. Het internet met zijn ongekende mogelijkheden speelt hierin een belangrijke rol. In de aankoop van producten en diensten nemen klanten zelf het initiatief. Ze oriënteren zich uitgebreid online, voordat ze contact met bedrijven opnemen. Het is de kunst om hier met waardevolle content op in te spelen.  Met inbound marketing, social selling en personal branding help ik bedrijven, zodat zij dit kunstje in de vingers krijgen.

Verbinden en bestendigen

Op mijn cv zijn 3 begrippen rood omcirkeld: werkervaring, levenservaring en inlevingsvermogen. De expertises inbound marketing, social selling en personal branding schrijf ik met hoofdletters. De combinatie zet ik dagelijks in om merken (uit) te bouwen, klantreizen uit te stippelen, verhalen te vertellen, waardevolle content te delen, nieuwe verbindingen te leggen en bestaande contacten te bestendigen. Online en offline netwerken is een belangrijke activiteit om de kring van professionals rondom Leads & Meets uit te breiden. Bij verschillende opdrachtgevers zet ik die professionals succesvol in om de gestelde doelen te bereiken.

Persoonlijk contact als basis voor vertrouwen

Ik heb een sterke voorkeur voor persoonlijk contact. Persoonlijke verhalen spelen in het delen van waardevolle content een cruciale rol. Mijn ervaringen en mensenkennis zet ik graag in om me te verdiepen in marketing- en salesvraagstukken en de bijbehorende persoonlijke wensen en behoeftes. Vanzelfsprekend is privacy bij mij geborgd. Stap voor stap ontstaat zo de vertrouwensband die nodig is om succesvol te zijn in inbound marketing, social selling en personal branding. Samen een bedrijf laten groeien en bloeien: dat is mijn uitdaging.

Afspraak maken?

Ben je van plan om vorm en inhoud te geven aan inbound marketing, social selling en personal branding? Wil je een buyer persona in kaart brengen of een buyer journey uitstippelen? Graag maak ik een afspraak om hierover tekst en uitleg te geven. Bel (06) 50 89 72 33 of vul het contactformulier in of om een afspraak te maken met een betrokken en bevlogen ondernemer.

Leads & Meets op social media

Neem contact op met Anita

2 + 6 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer